Sign in to follow this  
Hsk

Detalii Ranking NATIONAL - Echipe de ESPORTS din Romania

1 post in this topic

Dupa cum s-a observat, avem un nou sistem de ranking pe site-ul PROeSports.Ro, cum functioneaza si cum o echipa de CSGO/Dota2/League Of Legends ajunge acolo? O sa incerc sa fac un scurt tutorial si sa explic sistemul:

Ranking-ul pentru fiecare joc in parte va fi format doar de echipe romanesti, un ranking NATIONAL. Incepand de la data adaugarii echipei in ranking-ul PROESPORTS fiecare meci disputat de echipa respectiva in orice turneu, fie din Romania sau International va castiga puncte sau vor pierde puncte, si in urmatoarele fraza o sa va explic sistemul exact:

  • Nexus Gaming (de exemplu) se inscrie in ranking-ul PROESPORTS la CS:GO. In ziua urmatoare (dupa inscriere in ranking) participa la un qualifier/turneu.. pentru fiecare meci castigat acestia primesc 3 puncte (BO3 sau BO5 vor fi considerate 3 puncte in cazul in care castiga), daca pierd un meci, i se va scadea 3 puncte din ranking. 
  • De ce s-ar inscrie Nexus Gaming in ranking? Asa cum am mentionat la punctul 1, RANKING-UL este unul NATIONAL cu echipe mari/medii/mici din Romania. Ganditi-va la HLTV, ei au un ranking INTERNATIONAL (pastrand proportiile, bine inteles) Romania de ce nu ar avea un RANKING NATIONAL ca iubitorii de ESPORTS din Romania sa vada in timp real care sunt cele mai bune echipe din Romania, fie ca vorbim de CS:GO / League Of Legends sau Dota 2?
  • Cele 2 exemple de mai sus se aplica pentru fiecare joc in parte ce dispune de RANKING pe PROESPORTS.RO
  • ATENTIE: Nu acceptam si nu v-om accepta niciodata mix-uri de jucatori.. azi jucam "pd,pf,pj,p3,pc" maine jucam cu alti jucatori, EXCLUS. Tot ceea ce facem, facem pentru a promova COMPETITIVITATEA in ESPORTS-ul Romanesc si pentru a promova longevitatea unei organizatii de esports din Romania. 
  • Avem nevoie de echipe de traditie in Romania, avem nevoie de o baza de echipe Romanesti pentru a dezvolta cat mai mult ESPORTS-ul Romanesc si pentru a ajunge la turnee finale.

ATENTIE: Toate detaliile de mai sus se refera la toate categoriile de jocuri populare in Romania (CS:GO, Dota2, League of Legends, Hearthstone)

 

Cum adaug echipa in ranking?

 

Pasul 1 - Creeare unui cont pe platforma:

ikpLDe1.png

Pasul 2 - Login, click pe settings (dreapta sus) si Create Team

UwaOLWn.png

Pasul 3 - Upload LOGO Echipa

vt88DRn.png

 

Pasii urmatori vor fi destul de simplii.

 

INFO: In cazul in care intampinati probleme sau aveti nevoie de mai multe INFORMATII, ne puteti contacta folosind formularul de pe site: CONTACT US !

 

Va multumim pentru timpul acordat.

Cu stima, Staff-ul PROESPORTS !

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this